KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Mahallesi Turgutbey Caddesi No102/1 Lüleburgaz/KIRKLARELİ
Vizyon
Biz: Başöğretmenimiz Atatürk"ün ilke ve inkılapları doğrultusunda; Eğitim Liderleri, Öğretmenler, Eğitim Gönüllüleri, Sivil Toplum Örgütleri, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile işbirliği içinde çalışarak ; ilçemiz düzeyinde günümüzün eğitim sorunlarını çözme , Yarına daha çağdaş, demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, Düşünen, araştıran, öğrenen, öğrendiğini yorumlayan,sorgulayan, Özüne, kültürüne, değerlerine sahip çıkan Her türlü bilimsel ve teknolojik gelişmeye açık ve yaşamına uygulayabilen, Okullarımıza, Bağlı Birimlerimize veÇevremizle bir bütünlük içinde hizmet vermek için var olan bir kurumuz.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda bilimsel gelişmelere açık , fırsat eşitliğinin sağlandığı , milli değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkan , farklı kültürlere , hak ve sorumluluklara saygılı , Bilim ve teknolojiyi yakından izleyen , araştıran , uygulayan , üretken ,sorumluluklarının bilincinde , çağdaş uygarlık düzeyinde yeniliklere sahip bireyler yetiştirmektir.
Minibüs ile sağlanmakta.
İlçe Merkezinde
Sportif etkinliklere yönelik çalışmalar düzenli olarak yürütülmektedir.